Ons Team

Peter Veryser

Apotheker

Lieve Verhaeghe

Apotheker

Saskia Kooyman

Assistent-Apotheker

Lotte Premereur

Apotheker

Roxanne

Stagiair-Apotheker

Apotheek Veryser, Uw Gezondheidsadviseur

Apotheek Veryser in Lede is een team van enthousiaste apothekers die u adviseren bij uw gezondheid en levenskwaliteit. Onze persoonlijke relatie met onze klanten is voor ons essentieel. Wij begeleiden u op maat van uw behoeften. Een luisterend oor en vertrouwen bieden wij u aan om uw gezondheidsproblemen te ondersteunen.

We hebben een uitgebreid gamma aan cosmetica en verzorging voor lichaam en huid. Om het juiste product voor uw specifieke probleem of wens te kennen, kan u rekenen op onze expertise. Wij geven u graag uitgebreid advies voor een betere levenskwaliteit. Ook voor voedingssupplementen, natuurlijke producten en producten voor baby en moeder kan u bij ons terecht.

 

Online Apotheek

Naast de service en het advies in onze apotheek willen we u het ook makkelijker maken via onze online diensten. Via onze reservatieshop kan u uw bestellingen en reservaties doen. In onze database vindt u alle producten terug.

Via onze website kan u uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of een foto met uw gsm te nemen. U kan ook de BEP-code ingeven die op uw voorschrift staat. Wij ontvangen dan uw voorschrift en maken de medicatie en producten klaar. Daarna verwittigen we u per sms als de medicatie klaar is.

Op de pagina Reservatie hebt u de keuze uit meer dan 37.000 producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u per sms, mail of telefoon wanneer u de medicatie kan komen ophalen.