Actie van de maand april

Maak je nu klaar voor de zomer!

De hele maand april 10% korting op alle afslankproducten.

Bekijk hier alle producten

Deze actie is geldig vanaf 1 april t.e.m. 30 april 2019.

Ik wil verantwoord afvallen, maar hoe?

Weet jij waar je op moet letten bij het afvallen? Je vindt dat je je eetpatroon moet aanpassen, maar wát pas je dan aan? Je vindt dat je meer moet bewegen, maar hoe vaak en hoe lang is dat dan? Kortom: hoe kan ik verantwoord afvallen?

Afvallen en voeding

Tijdens een dieet wil je minder energie binnenkrijgen dan je nodig hebt. Je verliest dan namelijk aan gewicht. Deze energie krijg je via voeding binnen. Als je via voeding meer calorieën binnenkrijgt dan je verbrandt, slaat je lichaam dit op als vet. Hierdoor kun je aankomen in gewicht.

Tijdens het afvallen wil je dus méér calorieën verbranden dan dat je binnenkrijgt. Daarom eet je vaak kleinere porties tijdens een dieet. Pas overigens niet alleen de hoeveelheid, maar ook het soort voeding aan. Je kunt bij de snackbar een kroket minder halen, maar dan krijg je alsnog slechte voeding binnen. Stap dus ook over op gezonde voeding.

Afvallen en beweging

Hoe meer je beweegt, des te meer je verbrandt. Onder beweging valt van alles: van een intensieve sport tot traplopen. Combineer voor het afslanken voldoende beweging met verantwoorde voeding.

XL-S Medical

XL-S Medical bestaat uit verschillende tabletten met natuurlijk ingrediënten waarvan de werking wetenschappelijk is bewezen, namelijk:

XL-S Medical Max Strength. Het vermindert de eetlust en de calorieopname uit koolhydraten, suikers en vetten. Het is +33% effectiever dan XL-S Medical Vetbinder.

XL-S Medical Vetbinder Tabletten. De Vetbinder Tabletten bevatten natuurlijke ingrediënten, met vitamines A, D en E. Ze binden tot 28% vetinname, zorgen voor minder eetlust en zijn goed voor de stoelgang.

XL-S Medical Direct Poedersticks. De Poedersticks zijn makkelijk in te nemen zonder water. Ze verminderen de eetlust en binden tot 28% van de vetinname.

Bron: https://www.xls-medical.nl/afvallen/