In maart staan de producten van Nuxe in de kijker.
Op élk anti-aging product geldt 20% directe korting.
Op alle andere producten geldt 10% directe korting.

BEKIJK HIER DE PRODUCTEN

Deze actie is geldig van 1 maart 2019 t.e.m. 31 maart 2019.

 

 

OVER NUXE:

In amper 20 jaar tijd is het merk NUXE uitgegroeid tot leider in de grote apotheeksegmenten in Frankrijk: de anti-ageingproducten en lichaamsverzorging en de Nr. 1* van de oliën in de Franse met

zijn beroemde droge olie: Huile prodigieuse®.  Dit uniek cultproduct, met betoverend pafum, voedt en verzacht huid en haar.

Voor de liefhebsters van Huile prodigieuse® creëerde NUXE een vrouwenparfum Prodigieux® le parfum, een vrouwelijke geur die naar zon en warm zand zweemt.

 

NUXE stak alle wonderen van de natuur in al zijn producten, die voor het merendeel cultproducten zijn geworden zoals Huile prodigieuse®, de ultravoedende lippenbalsem Rêve de miel®, de gelaatsverzorging Crème prodigieuse® en talloze andere NUXE-producten die u kunt ontdekken in onze rubriek Bestsellers. Elk NUXE-product belooft een uitzonderlijk gebruiksgenot: sensuele texturen en heerlijke geuren met betoverende namen!
Het NUXE-laboratorium ontwikkelde BIO-BEAUTÉ® by NUXE, het Biologische en Betaalbare beautymerk d

at plantaardige oliën combineert met biologische fruitextracten.

BIO-BEAUTÉ® biedt elke vrouw doeltreffende verzorgingsproducten met unieke texturen, voor een natuurlijke, gezonde en stralende schoonheid.
*Bron: QuintilesIMS – PEC Apotheek en parafarmacie – Markt lichaamsverzorging voor vrouwen, oliën in Frankrijk – CMA Mei 2017  – in volume en waarde